BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOG DEL CASAL DE LA DONA DE VILA-SECA

Des de ja fa temps ens rondinaba d'idea de crear un grup de dones al poble.

Les inquietuts eren moltes, les idees ens arrivaben a millions i no podien deixar passar la oportunitat de que tot plegat es portes a terme.

Amb la ajuda de les Administracions, Ajuntament, Institut Català de les Dones, Diputacio, etc., quatre il·luminades van ficar fil a l'agulla i molt poc a poc vam poder tirar endavant l'inici de lo que avui ja es una realitat: Ja teniem el Casal de la Dona de Vila-seca.

jueves, 2 de diciembre de 2010

SOPAR DE FI DE CAMPAÑA DE CIU

El passat dissabte 20 de novembre, diverses sòcies del Casal vam assitir al sopar de fi de campaña de Ciu. L'acte va comptar amb la presència del ex President de Generalitat, el Sr. Jordi Pujol i la seva dona, la Sra. Marta Ferrusola, el Cap de Llista per Tarragona, President de la Diputació de Tarragona i Alcalde de Vila-seca, el Sr. Josep Poblet, com a figures mès destacades. Desprès dels parlaments, es va servir el sopar, compost per una amanida de enciam amb salmó i llagostins, un segon plat de carn, carrillades de vedella estofades i els postres, mouse de xocolata. Veieu les fotos a la galeria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Santa Agueda 2010

FIRA MEDIEVAL I REPRESENTACIÓ DEL RESCAT DE LES 100 DONCELLES 2010

SORTIDA A FLIX